WIE ZIJN WIJ

TED design, opgericht door Ted Piskora, is een interieurdesign bureau met ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen van inspirerende omgevingen voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers.  Ons meetingplatvorm is gevestigd op Strijp-S, een bruisend stadsdeel in Eindhoven op het industrieel erfgoed van Philips.

“Een vast scenario met betrekking tot het inrichten bestaat niet”. Bij het ontwerpen alsmede het stylen van ruimtes werken we toe naar originele en doelmatige vormen. Met onze ervaring en creativiteit zoeken we naar onverwachte oplossingen. Tijdens het ontwerpproces worden alle interieur aspecten uitgebreid met de opdrachtgever doorgenomen. De 3-dimensionale ontwerpen worden aangevuld met werktekeningen en technische omschrijvingen voor de uitvoerende partijen. Onze toeleveranciers in de meubelbranche, verlichting en stoffering ondersteunen ons in het productadvies aan de eindgebruiker.

TED design staat garant voor een advies op maat. Het “economisch” ontwerpen stelt ons in staat ook binnen het budget van de klant een goed product- en/of interieurontwerp te realiseren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, maak een afspraak met Ted Piskora mobiel: 0031616387456.